O nas

Družinsko podjetje z 20 let izkušenj

Condor travel smo družinsko podjetje z bogatimi izkušnjami v turizmu, katere smo pridobili skozi 20 let vodenj po celem svetu, še pred odprtjem agencije Condor Travel leta 2000. Izvedli smo veliko potovanj, ekskurzij, izletov, seminarjev in ostalih dogodkov, kar danes prispeva k višji kakovosti naše dejavnosti in odlični ceni za vse naše produkte in storitve.

Ukvarjamo se z načrtovanjem, organizacijo in izvedbo potovanj za manjše in zaključene skupine, krajših izletov, šolskih ekskurzij, jezikovnih šol, seminarjev, poslovnih dogodkov, team buildingov ter podobnih dogodkov po svetu in Sloveniji. 
Ponujamo enodnevne izlete po Sloveniji in okolici, ter organizacijo aktivnih počitnic tako za družine kot manjše zaključene skupine. Med našo ponudbo pa najdete tudi klasične poletne počitnice na morju.

Tukaj smo za vas, da vam prihranimo napor in delo, ki ga vzame načrtovanje in organizacija potovanja ali dogodka. Sprostite se, delo pa prepustite nam – strokovnjakom za najboljšo potovalno izkušnjo.