Hotel Grof

Dan/noč
1–8
Vransko

Ob avtocesti A1 (Maribor–Ljubljana), le streljaj od izvoza Vransko, ob gostišču z že odmevno lokalno in mednarodno prepoznavnostjo, smo za vas odprli nov, prestižni 4* hotel – HOTEL GROF. Hotel, ki predstavlja idealno destinacijo za vaše poslovne dogodke, team buildinge, rekreativna in družinska doživetja, športne priprave ali zgolj umirjene oddihe, na katerih boste napolnili svoje baterije in uživali v odlični kulinariki. V novem hotelu je na razpolago 34 elegantno in moderno opremljenih inteligentnih sob, vsaka s svojo kopalnico s tušem ter z veliko dnevne svetlobe, 16 od njih tudi z balkonom. Dvorana velikosti 100 m2 je prostorsko in tehnično primerna za vse vrste kongresnih prireditev, predavanj, sestankov, srečanj in drugih dogodkov ter je odličen dodatek dvema že obstoječima dvoranama v gostišču Grof, ki sprejmeta do 50 oseb. V hotelu je gostom na razpolago še moderno opremljen fitnes, dve savni ter prostor, namenjen masažam.

120-letna tradicija gostišča GROF, dovršena in široka ponudba lokalne in mednarodne kuhinje ter prijazno in ustrežljivo osebje v malo vasico Vransko vedno znova privabljajo množico zadovoljnih gostov. Številne naravne in kulturne znamenitosti, kolesarske in pohodniške poti ter različni športni objekti v bližnji okolici pa so skupaj z novim ekskluzivnim nastanitvenim objektom zagotovo razlog, da boste pri nas ostali še kakšen dan ali teden dlje. 

Cena:  že od 60 € na osebo na noč

Cena vključuje:

  • nočitev na osebo na noč z bogatim samopostrežnim zajtrkom, dostop do interneta,
  • neomejeno uporabo hotelskega fitnesa, brezplačno parkirno mesto ter DDV.

Turistična taksa, ki znaša 1,50 EUR na osebo/noč, ni vključena v ceno in je obvezno doplačilo.

Otroci in ostala doplačila:

  • Otrok do 6.leta starosti v sobi z dvema odraslima osebama (brez dodatnega ležišča)  - gratis; otroška posteljica – 5€ na noč; Otrok od 6 do 12 let na dodatnem ležišču – 15€ na noč
  • Tretja odrasla oseba na dodatnem ležišču – 20€ na noč. Dodatno ležišče je na razpolago samo v treh Superior sobah ter v štirih Executive sobah.
  • Prijava v hotel je možna od 14.ure dalje na dan prihoda, odjava pa do 11.ure na dan odhoda.
  • Zgodnji prihod ob 11h ali pozni odhod (do 16h) je možen v primeru razpoložljivosti oziroma z 30% doplačilom cene nočitve po predhodni odobritvi s strani hotela.

Pridobi individualno ponudbo

Condor travel d.o.o.

Mariborska cesta 200b
3000 Celje, Slovenia
Matična št.: 1489259000
Davčna št.: SI43332099

Kontaktne informacije

Financirano od

Prijavite se na e-novice